• Love

    Love

    Love is not a place to go, but rather it is a place that is here all the time, waiting to be continually rediscovered bij each of us...Ken Dychtwald

Mijn visie

Holistisch komt van het woord ‘Holos’ dat ‘heel’ betekent. Vanuit deze visie wordt de mens gezien als lichamelijke, sociale, psychische en spirituele eenheid. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken wie je bent. Spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied zal invloed hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. Hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of ziekten ontstaan.

We zijn vanuit onze maatschappij vaak gewend om onze problemen wat betreft ziekte, sociale omstandigheden en spanningen in de handen van een zorgverlener te leggen en verwachten vervolgens vanuit die ander de oplossing. Echter disbalans is altijd iets wat we op een heel persoonlijke manier  ervaren. In ons unieke zelf is dan volgens mij ook de oplossing te vinden. In zowel lichaamsgerichte energetische therapie als in massage behandelingen kunnen we ons lichaam als wijze bron van informatie gebruiken en wordt door verschillende vormen van bewustwording ons zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Het doel van de therapie is meestal niet direct de verandering op zich, maar het bewust worden, accepteren en loslaten van oude onbruikbare patronen. Door de bewustwording vindt heling plaats en ontstaat de keuze voor mogelijke veranderingen die leiden tot meer balans in je leven. Jouw kwaliteiten worden weer zichtbaar en je kunt weer zijn wie je werkelijk bent. Door trouw aan jezelf te zijn kun je weer de regie over je eigen leven nemen.

Nieuwsberichten

tarieven wijzigingen per 1 juni 2022 | 31 mei 2022
Als gevolg van de inflatie en de daarbij optredende prijsstijgingen van bijvoorbeeld de energiemarkt, ben ook ik genoodzaakt om de tarieven van mijn diensten ... (lees meer)

Nieuwsbrief ontvangen?

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor mijn gratis nieuwsbrief!